Ervaringen

Kleur-, stijl en imagoadvies bij jou volgen was een ervaring om nooit meer te vergeten. Ik had van te voren niet kunnen bedenken dat ik er zoveel uit zou halen.

Niet dat ik nou een heel ander mens ben geworden. Juist dat maakt ook waarom ik zo enthousiast ben. Ik vind namelijk dat jij de gave hebt om ‘dat wat er is’ te verbinden met ‘dat wat je nooit eerder hebt gezien’. Wat heb ik dan bijvoorbeeld eerder nooit gezien?
–          Hoe belangrijk accessoires zijn en hoe ik die goed en passend bij mezelf kan gebruiken.
–          Welke kledingstukken ik echt noooooit meer aan moet doen omdat die helemaal niet bij mijn figuur passen. Ook al zien ze er op het plaatje nog zo leuk uit..
–          Hoe je eenvoud in kleding kunt combineren met een detail dat er uitspringt of met verschillende materialen. Zo ontstaat er ineens een topcombi.
–          Je echt niet alleen maar de kleuren moet kopen die op je kleurenkaart staan. Gelukkig mag zwart nog steeds. Ik heb kleuren nu alleen heel anders leren combineren, met een heel verrassend effect.
–          Die kledingstukken in mijn kledingskast waarvan ik dacht ‘ze zijn leuk, maar wat moet ik ermee’ zijn ineens heel verrassend als ik ze maar anders combineer.

Oftewel, jij hebt mij aan de ene kant als persoon ‘echt’ gezien en me tegelijkertijd geleerd hoe ik mijn positieve kanten nog meer kan laten zien. En dan op zo’n manier dat je er geen tien-van-in-een-dozijn van maakt, maar dat je kijkt naar wat bij mij past. Ook heb je mij net dat duwtje in de rug gegeven waardoor ik uit mijn bestaande comfortzone ben gestapt en met een nieuw perspectief naar mezelf ben gaan kijken.
Lieve Desiree, dank je wel van de ‘oude’ Karin met een ‘nieuw perspectief’.
Vriendelijke groet,  Karin

Beste Desiree, ik heb erg genoten van jouw stylingadvies. Ik denk nu ook meer in lijnen en ben op diezelfde middag met Thea ook meteen met kleding gaan experimenteren door van allerlei kleding aan te passen in de winkels, die ik voorheen niet zo uit het rek zou pakken.En wat ik ook bijzonder vond is, dat je niet alleen aandacht hebt voor de buitenkant maar juist ook voor de binnenkant van de mens. Het is voor mij een heel bijzondere ochtend geweest om dit samen met Thea bij jou mee te mogen maken!
Lieve groet, Mary

Beste Desiree, ontzettend bedankt voor de stijladviezen. Ik heb er van genoten en het was blik verruimend. Ik waardeerde enorm dat jij de schoonheid ziet die ieder mens met zich meedraagt. Heel erg bedankt.
Thea

Hoi Desiree, gisteren heb ik een jumpsuit gekocht met alle informatie die ik heb gekregen op de cursus. Dus hij maakt me langer en met een paar goede hakken ook nog slanker, super! Ik heb van deze cursus heel wat tips opgedaan. Over hoe je slanker of juist breder wordt, welke accessoires juist kunt gebruiken om iets te accentueren. En met de kleurenwaaier kom ik voortaan helemaal in mijn zomer/winter type-kleding thuis. Het is een proces waar ik ben in ingestapt en ook niet meer uit wil. Je gaat veel dingen zien en kunt het nu ook beter plaatsen waarom het nu juist wel of niet flatteert. Super bedankt en ik wens je dan ook veel succes voor de toekomst.
Groeten, Marielle

De cursus gaf net even die kritische blik van wat wel en niet kan voor je figuur en de juiste ‘tips, trucs en weetjes’ om voor altijd in je achterhoofd te hebben tijdens het winkelen! Een persoonlijke investering voor je uitstraling!
Femke, ontwerpster

Waarom pak ik steeds dezelfde kleren en kleuren? Passen deze wel bij wat ik wil uitstralen? Deze cursus gaf inzicht in de kledingkast en de boost aan creativiteit die eenieder zo graag wenst. Ik kan nu makkelijker shoppen en ben kritischer ten aanzien van mijn aankopen.
Monique, management assistent

Hai Desiree, dank je wel voor alle aandacht, goede ideeën en betrokkenheid bij het hele traject!! Het heeft mij echt geleerd kleding meer als iets creatiefs te zien, waarmee je volop kunt experimenteren en waarmee je kunt oefenen in het “plaatje”/ stukje van jezelf dat je op dat moment wil laten zien. Door de speelse, positieve manier waarop je bezig bent, durf ik nu stappen te zetten die al wel in mijn hoofd zaten, maar die ik nog te moeilijk vond om te nemen. Ook sta ik bewuster voor de spiegel en vind het leuk om net iets meer met mijn kleding te doen. En dat het effect heeft…. ja! Zelfs de kinderen uit de klas valt het op dat hun juf ineens een jurk aan heeft!!
Susan, klasse- assistente

 

 

 

 

Een gedachte over “Ervaringen

  1. Hoi Desiree,
    Dankjewel voor de inzichten die je mij hebt gegeven tijdens het kleur, style en imago-advies! Het is leuk en verrijkend om eens bewust stil te staan bij jezelf; welke kleur of model kledingstuk staat mij goed? Komt mijn verschijning nu overeen met wie ik ben?
    Ik heb door jou een nieuwe speeltuin ontdekt. Van jou kreeg ik allerlei, voor mij specifieke, tips and trics waarmee ik mijn eigen uitstraling kan versterken. Wat kun je leuk combineren met kleuren, stoffen en accessoires! En dat betekent niet dat je een hele nieuwe garderobe moet gaan aanschaffen. Met mijn huidige kleding heb je nieuwe verrassende combi’s gecreeerd, waar ik nog elke dag plezier van heb. Jouw ideeen hebben bij mij de creativiteit wakker geschud. Durf te combineren. Lekker spelen!
    Groetjes Annemiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.